Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
EJC 1i pinontavaunu litiumioniakulla

Sähkökäyttöinen pinontavaunu 1000 -1200 kg

  • 1200 - 4700 mm
  • 1000 - 1200 kg
  • Kompaktin kokonsa ja vaikuttavan suorituskykynsä ansiosta tämä peruslaite tarjoaa todellisen räätälöidyn kokonaisratkaisun.
  • Akun kapasiteetti ja integroitu varaaja ovat valittavissa yksilöllisesti.
  • Ihanteellinen pieniin varastoihin ja ahtaisiin tiloihin pienen kääntösäteen ansiosta.

EJC 110i / 112i

Jungheinrich määrittää kaiken uudelleen – käyden ajettavan pinontavaunun perusmallit. Ketterät sähkökäyttöiset EJC 1i -pinontavaunumme soveltuvat lähes kaikenlaiseen käyttöön. Niiden edut pääsevät oikeuksiinsa erityisesti tiloiltaan ahtaissa pienissä varastoissa sekä kapeilla hyllykäytävillä. Näistä ominaisuuksista hyötyvät erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset, vähittäiskaupat tai tuotantolaitokset ja käsityöläisliikkeet, joiden varasto- ja työskentelytilat ovat rajalliset. Mallisarja EJC 1i tarjoaa litiumionitekniikkamme arvostettujen etujen, kuten huoltovapauden sekä pika- ja välivarausmahdollisuuksien, lisäksi myös suurempaa energiatiheyttä. Tämä mahdollistaa tehokkaiden akkujen tilaa säästävän sijoittamisen trukkiin. Voit siis nauttia kompaktin ja ketterän pinontavaunun eduista yhdessä luokkansa parhaiden suorituskykyarvojen kanssa. Eikä siinä vielä kaikki: Eri akkukapasiteettien lisäksi EJC 1i -mallissa on nyt käytettävissä ensi kertaa myös eritehoisia integroituja varaajia. Ulkoisten varaajien tavoin niiden avulla voidaan merkittävästi lyhentää varausaikaa. Ratkaisevassa roolissa on jatkuvasti mukana kulkeva varaaja, joka mahdollistaa joustavan varauksen paikasta riippumatta ja parantaa näin käytettävyyttä.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EJC 110i (E) 1 000 kg 2 000 mm 5,3 km/h 1 714 mm 24 V
EJC 110i 1 000 kg 4 300 mm 6 km/h 1 754 mm 24 V
EJC 112i 1 200 kg 4 700 mm 6 km/h 1 754 mm 24 V

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?