Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
EJC 110zi - 112zi

Sähkökäyttöinen pinontavaunu perusnostolla 1000 - 1200 kg

  • 2300 - 4700 mm
  • 1000 - 1200 kg
  • Lisänosto: suurempi maavara mahdollistaa käytön myös epätasaisella alustalla.
  • Kahden lavan kuljetus kahdessa kerroksessa tehostaa käsittelyä.
  • Hyvä näkymä haarukkaan, tavaraan ja esteisiin takaa turvallisen varastoinnin/keräilyn.
  • Erinomainen jäännöskapasiteetti tukevan maston ja optimoidun painojakauman ansiosta.

EJC 110zi / 112zi

Jungheinrich määrittää kaiken uudelleen – käyden ajettavan pinontavaunun perusmallit. Ketterät sähkökäyttöiset EJC 1zi -pinontavaunumme soveltuvat lähes kaikenlaiseen käyttöön. Niiden edut pääsevät oikeuksiinsa erityisesti ahtaissa varastotiloissa sekä kapeilla hyllykäytävillä. Näistä ominaisuuksista hyötyvät erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset, vähittäiskaupat tai tuotantolaitokset ja käsityöläisliikkeet, joiden varasto- ja työskentelytilat ovat rajalliset. Lisänoston ansiosta tämä mallisarja mahdollistaa kahden lavan samanaikaisen käsittelyn ja erittäin raskaidenkin kuormien (jopa 1,6 tonnia) vaivattoman kuljettamisen. Sähkökäyttöinen pinontavaunu ihastuttaa litiumionitekniikkamme arvostettujen etujen, kuten huoltovapauden sekä pika- ja välivarausmahdollisuuksien, lisäksi myös suuremmalla energiatiheydellä. Tämä mahdollistaa tehokkaiden akkujen tilaa säästävän sijoittamisen trukkiin. Voit siis nauttia kompaktin ja ketterän laitteen eduista yhdessä luokkansa parhaiden suorituskykyarvojen kanssa. Eri akkukapasiteettien lisäksi käytettävissä on nyt ensi kertaa myös eritehoisia integroituja varaajia. Ulkoisten varaajien tavoin niiden avulla voidaan merkittävästi lyhentää varausaikaa. Ratkaisevassa roolissa on jatkuvasti mukana kulkeva varaaja, joka mahdollistaa joustavan varauksen paikasta riippumatta ja parantaa näin käytettävyyttä.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EJC 110zi 1 000 kg 4 300 mm 6 km/h 1 899 mm 24 V
EJC 112zi 1 200 kg 4 700 mm 6 km/h 1 899 mm 24 V

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?