Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Asiakastarina DB Schenker & Jungheinrich
DB Schenker automatisoi sisäiset kuljetuksensa

Jungheinrichin automaattitrukit tehostavat DB Schenkerin terminaalitoimintoja Kollmorgen-teknologian avulla

Vastatakseen nopeiden ja tehokkaiden kuljetusten kasvaviin vaatimuksiin DB Schenker päätti automatisoida sisäiset kuljetuksensa Jungheinrichin automaatioratkaisuilla. DB Schenker hyödyntää Boråsin terminaalissaan Jungheinrichin automaattitrukkeja, jotka ovat lisänneet tuottavuutta ja turvallisuutta.

Picture DB Schenker

DB Schenker Land on maailman johtava maakuljetusyritys ja tarjoaa kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja rahtitoimituksiin maanteitse ja rautateitse. Yritys hoitaa kaikki kuljetukset pienistä paketeista suuriin tuote- ja tavaralähetyksiin asti sekä kattaa niin kansalliset että kansainväliset reitit. Laajan verkoston ja nykyaikaisten ratkaisujen ansiosta DB Schenker pystyy kuljettamaan tavaroita tehokkaasti kaikkialla Euroopassa. 

LUE LISÄÄ DB SchenkerISTÄ

 

Automaattitrukit ja automaatio – ratkaisu tiukoille käsittelyajoille

DB Schenkerin Boråsin maakuljetusterminaalissa suurten tavaramäärien käsittelyajat ovat erittäin tiukat. DB Schenker Landin terminaali- ja CoDi-päällikkö Fredrik Ottosson kuvailee tätä yhdeksi laitoksen suurimmista haasteista. "Jungheinrichin automaattitrukeilla (AGV-trukit) olemme onnistuneet helpottamaan tätä DB Schenkerin haastetta automatisoimalla tavaroiden käsittelyn lajittelulaitoksen ja terminaalin muiden osien välillä." Automaattitrukit toimivat kahdessa vuorossa ja varmistavat sujuvan ja tehokkaan työnkulun, minkä ansiosta DB Schenker on pystynyt optimoimaan toimintansa ja valmistautumaan tuleviin automaatiovaatimuksiin.

Terminaalin automatisointi toi tehokkuutta ja paransi työympäristöä

Automaattitrukkien käyttöönotto DB Schenkerin terminaalissa ei ole vain lisännyt tehokkuutta, vaan myös osaltaan parantanut työympäristöä. Automaattitrukit vähentävät tuotantovaurioiden riskiä varmistamalla, että kaikki tavarakuljetukset tapahtuvat ennalta määrättyjen ja optimoitujen reittien mukaan. Automatisointi on taannut vakaan ja ennustettavan liiketoiminnan, jossa henkilöstöä on vapautunut muihin tärkeisiin työtehtäviin.

 

Jungheinrich ja DB Schenkerin yhteistyö lyhyesti

Fredrik Ottosson | DB Schenker & Jungheinrich
Fredrik Ottosson
DB Schenker Landin terminaali & CoDi päällikkö

"Jungheinrichin kuusi automaattitrukkia lisäävät tuottavuutta ja parantavat turvallisuutta kuljettamalla paketteja tiettyjä reittejä pitkin lajittelulaitokseen ja sieltä pois. Tällä tavoin ne myös valmistelevat toimintaa uuteen vuoroon."

Tärkeimmät hyödyt ja aikaansaannokset DB Schenkerin automaatioprojektilla:

  • Parempi tehokkuus
    Jungheinrichin automaattitrukkien käyttöönotto on lisännyt tuottavuutta jopa 30% DB Schenkerin Boråsin terminaalissa automatisoimalla sisäisiä kuljetuksia.
     
  • Lisääntynyt turvallisuus
    Automaattitrukit vähentävät tuotantovaurioiden riskiä optimoimalla reittisuunnittelua ja navigointia, mikä luo turvallisemman työympäristön.
  • Saumaton integrointi
    Tiedonsiirtoliitäntä Jungheinrich logistiikkarajapinta mahdollistaa DB Schenkerin käytössä olevien automaattitrukkien valvonnan ja hallinnoinnin helposti digilaitteiden, kuten tietokoneen avulla.
     
  • Onnistunut muutoksenhallinta
    Huolellisen suunnittelun ja hyvän yhteistyön avulla kaikkien osapuolten kanssa on varmistettu sujuva siirtyminen manuaalisesta toiminnasta automatisoituun DB Schenkerin terminaalissa.

Picture 2 Gallery DB Schenker

Automaatiotekniikka, joka takaa jatkuvan tuottavuuden

Yksi projektin avaintekijöistä on automaattitrukkien saumaton integrointi Kollmorgenin automaatiosarjaan. Jungheinrichin logistiikkarajapinnan (Jungheinrich Logistics Interface) kautta mahdollistetaan joustava toiminnanohjaus, jota voidaan valvoa ja hallita digilaitteiden (tietokone, tabletti) kautta. Tämä on tarjonnut DB Schenkerille käyttäjäystävällisen ja tehokkaan ratkaisun automaattitrukkien hallintaan, mikä on lisännyt tuottavuutta ja vähentänyt seisokkeja.

Menestystä yhteistyön ja harkitun muutoksenhallinnan kautta

Tämän mittakaavan projekti vaatii oikean teknologian lisäksi tiivistä yhteistyötä ja huolellista muutosten hallintaa. Yhdessä DB Schenkerin ja Kollmorgenin kanssa olemme onnistuneet siirtymään manuaalisesta automatisoituun työskentelyyn, jossa kaikki osapuolet ovat olleet mukana. Tämä muutosmatka on ollut ratkaisevan tärkeä sen varmistamisessa, että kuljettajattomat automaattitrukit integroitiin nopeasti ja tehokkaasti osaksi DB Schenkerin päivittäistä toimintaa.

Bardia Emad | DB Schenker ja Jungheinrich
Bardia Emad
Pohjoismaiden automaatioyksiköiden johtaja, Jungheinrich

"Olemme vahvasti sitoutuneet automaatioon ja tiedonsiirtoliitäntämme Jungheinrich logistiikkarajapinnan avulla automaattitrukkien toiminnanohjaus digilaitteiden kautta helpottuu."

Kuvapankki DB Schenkerin automaatioprojektista - Jungheinrich

Lue lisää Jungheinrichin automaatioratkaisuista

Automaatio on avain tulevaisuuteen. 

Haluatko myös virtaviivaistaa ja automatisoida liiketoimintaasi? Ota yhteyttä, niin autamme sinua!

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä

Varastojärjestelmät & automaatio

Ota yhteyttä

Tutustu muihin asiakasreferensseihin Jungheinrichista

Onko sinulla kysyttävää?