Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
EJC 1bi pinkkari erikoislavoille

Pinontavaunu erikoiskuormalavoille 1,0t

  • 1170 - 1970 mm
  • 1000 kg
  • Optimaalinen erikoiskuorma-alustojen ja umpinaisten lavojen käsittelyyn.
  • Pieni kääntösäde ja matala rakennekorkeus mahdollistavat työskentelyn ahtaissakin tiloissa.
  • Haarukat ja pyörän tukivarsien välinen mitta ovat säädettävissä yksilöllisesti adapterin avulla, mikä tekee käytöstä joustavaa.

EJC 110bi

EJC 110bi on aisaohjattujen sähkökäyttöisten pinontavaunujen asiantuntija. Erityisiä vahvuuksia ovat erikoiskuorma-alustojen ja umpinaisten lavojen käsittely sekä eurolavojen poikittaiskäsittely. EJC 110bi:n haarukkakelkka mahdollistaa erityisten lisävarusteena saatavien lisälaitteiden, kuten nostokoukun tai tynnyrinkääntölaitteen, asentamisen. Myös akku- ja varauslaitekapasiteetti voidaan mukauttaa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tämän ansiosta nykyaikaisesta litiumioniakkuja käyttävästä laitteesta tulee yrityksen uusi asiantuntija. Kompaktien mittojensa ja pienen kääntösäteensä ansiosta EJC 110bi pystyy toimimaan aina ketterästi ja sujuvasti pienissäkin tiloissa. Ergonomisena nostotasona se soveltuu ihanteellisesti koneiden varastoimiseen sekä lastaamiseen. Lisäksi sen matala rakennekorkeus mahdollistaa hyvän näkyvyyden kohti haarukoita ja ympäröivää aluetta. Lyhyesti sanottuna, EJC 110bi on ihanteellinen ratkaisu pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, jotka kuljettavat ja varastoivat poikittain erikoiskuorma-alustoja, umpinaisia lavoja tai eurolavoja.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EJC 110bi 1 000 kg 1 970 mm 5,3 km/h 1 714 mm 24 V

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?